SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Bankspaarhypotheek - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Bankspaarhypotheek

Een bankspaarhypotheek bestaat uit twee onderdelen. Een lening waarover u elke maand rente betaalt. En een bankrekening waarbij u maandelijks een bedrag inlegt. Dit kan een spaarrekening zijn of een beleggingsrekening. Op de einddatum lost u uw hypotheek af met het opgebouwde saldo van de rekening.


Kenmerken bankspaarhypotheek

  • U lost de hypotheek af met het saldo van de spaar- of beleggingsrekening
  • Optimaal profiteren van renteaftrek
  • De combinatie geldverstrekker en aanbieder van de bankspaarrekening ligt vast
  • U heeft de mogelijkheid om belastingvrij vermogen op te bouwen

Kenmerken bankspaarhypotheek

Kenmerken bankspaarhypotheekMet de bankspaarhypotheek kunt u kiezen om vermogen op te bouwen via een spaarrekening. Dan staat het rendement vast. Deze rente is gelijk aan de hypotheekrente die u betaalt. Aan het einde van de looptijd weet u zeker dat u voldoende kapitaal hebt opgebouwd voor de aflossing van de hypotheek.

U kunt er ook voor kiezen om uw vermogen op te bouwen via beleggen, dan heeft u kans op een hoger rendement. Maar beleggen is niet zonder risico. Het rendement kan ook tegenvallen en daarom is er geen garantie dat u aan het einde van de looptijd uw lening helemaal kunt aflossen.

Wilt u zekerheid dat uw hypotheek bij overlijden wordt afgelost? Sluit dan naast de bankspaarhypotheek een overlijdensrisicoverzekering af.

Past een bankspaarhypotheek bij u? Maak een afspraak met een financieel adviseur van Dé Beheermakelaar financiële diensten . Hij kijkt of deze hypotheekvorm het beste bij uw wensen en mogelijkheden past.

 

© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem