SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Beleggingshypotheek - Dé Beheermakelaar financiële diensten.
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Beleggingshypotheek

Een beleggingshypotheek bestaat uit een lening in combinatie met een beleggingsrekening. Over de lening betaalt u iedere maand rente. Daarnaast legt u geld in op een beleggingsrekening. Op de einddatum lost u uw hypotheek af met de opgebouwde waarde van de beleggingen.


Kenmerken beleggingshypotheek

  • Aflossing van de hypotheek met het saldo van de beleggingsrekening 
  • Flexibele inleg 
  • Optimaal profiteren van renteaftrek

Inleg in de beleggingshypotheek

De inleg op de beleggingsrekening is flexibel. U bent niet verplicht om iedere maand een vast bedrag in te leggen. U kunt ook kiezen voor een eenmalige inleg.

Rendement beleggingsrekening

Het rendement van een beleggingsrekening staat niet vast. U heeft kans op een hoger rendement. Maar u loopt ook het risico dat uw beleggingen aan het einde van de looptijd niet voldoende waard zijn om de hypotheek helemaal af te lossen.

Wilt u zekerheid dat uw hypotheek bij overlijden wordt afgelost? Sluit dan naast uw beleggingshypotheek een overlijdensrisicoverzekering af.

Maak een afspraak met een financieel adviseur van Dé Beheermakelaar financiële diensten om na te gaan of een beleggingshypotheek past bij uw wensen en mogelijkheden. 


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem