Makelaardij
Terug naar Nieuws

Belastingaangiften

Dé Beheermakelaar is verheugd om naast haar eigen dienstverlening tevens fiscale dienstverlening aan te kunnen bieden. Dit is mogelijk door een samenwerkingsverband met Sidler en van Doorn Belastingadvies B.V., de fiscale tak van Middenduin Corporate Finance. Neem contact met ons op belastingaangifte@debeheermakelaar.nl of stuur ons een app via WhatsApp op telefoonnummer: 06 – 55262196.


 Dé Beheermakelaar is verheugd om naast haar eigen dienstverlening tevens fiscale dienstverlening aan te kunnen bieden.

Dit is mogelijk door een samenwerkingsverband met Sidler en van Doorn Belastingadvies B.V., de fiscale tak van Middenduin Corporate Finance.

Het aanspreekpunt bij Sidler en van Doorn Belastingadvies B.V. is Herman van Doorn RB (de letters RB staan voor Register Belastingadviseurs) de beroepsorganisatie waar Herman staat ingeschreven.

De RB verlangt van haar leden dat zij jaarlijks voldoen aan permanente educatie. Zo bent u verzekerd van goed en betrouwbaar advies.

Herman heeft daarnaast reeds meer dan 30 jaar ervaring in het “aangifte-vak”.

Na de begeleiding die u heeft ontvangen bij de aankoop van uw woning en/of bij het (over-)sluiten van een hypotheek is hij u graag van dienst bij het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting. De adviseur die u heeft bijgestaan is dan makkelijk te bereiken voor benodigde informatie.

Voor het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting 2016 worden twee “zittingsdagen” georganiseerd. De eerste op donderdag 16 maart 2017 en de tweede op donderdag 23 maart 2017.”

Het is ook mogelijk om een fiscaal abonnement af te sluiten voor het in de toekomst verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting en het altijd kunnen beschikken over deskundig fiscaal advies.

Neem contact met ons op belastingaangifte@debeheermakelaar.nl of stuur ons een app via WhatsApp op telefoonnummer: 06 – 55262196.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem