SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Beleggingspand Financieren - Dé Beheermakelaar
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Beleggingspand Financieren

Uw beleggingspand financieren in Nederland is bij Dé Beheermakelaar mogelijk tegen een gunstige rente en voorwaarden. Financieren kan tot max. 85% van de marktwaarde (afhankelijk van de financier). Wij zijn er voor de kleine en de grote vastgoedbelegger en kunnen uw beleggingspand financieren vanaf € 50.000,- hypotheek tot grote bedragen. Wij verstrekken altijd een hypothecaire lening in de vorm van een eerste hypotheekrecht welke vastgelegd wordt bij de notaris.


Uw beleggingspand financieren in Nederland is bij Dé Beheermakelaar mogelijk tegen een gunstige rente en voorwaarden. Financieren kan tot max. 85% van de marktwaarde (afhankelijk van de financier). Wij zijn er voor de kleine en de grote vastgoedbelegger en kunnen uw beleggingspand financieren vanaf € 50.000,- hypotheek tot grote bedragen. Wij verstrekken altijd een hypothecaire lening in de vorm van een eerste hypotheekrecht welke vastgelegd wordt bij de notaris.

Uw beleggingspand financieren we via diverse geldverstrekkers, waaronder fondsen, private verstrekkers en op basis van crowdfunding. Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. 


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem