SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Einde rentevaste periode - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Persoonlijke situatie

Einde rentevaste periode

Als de rentevaste periode van uw hypotheek afloopt, ontvangt u drie maanden van tevoren een nieuw rentevoorstel. Veel mensen accepteren dit nieuwe voorstel zonder eerst te checken of dit ook het beste voorstel is. Een gemiste kans.


Is het einde van de rentevaste periode van uw hypotheek in zicht? Dan is dat een uitgelezen kans om uw hypotheek aan te passen. Of om te besparen op uw maandlasten. Als de rentevaste periode van uw hypotheek afloopt, ontvangt u drie maanden van tevoren een nieuw rentevoorstel. Veel mensen accepteren dit nieuwe voorstel zonder eerst te checken of dit ook het beste voorstel is. Een gemiste kans.

Hypotheek aanpassen

De adviseur gaat na of : Uw kunt besparen op de hypotheekrente
De aflossingsvorm van de hypotheek nog bij u past
U meer of juist minder af kunt gaan lossen
Nationale Hypotheek Garantie (NHG) mogelijk is
De hypotheekvoorwaarden nog bij u passen
Bij afloop van de rentevaste periode kunt u, zonder boete, overstappen naar een andere hypotheekvorm of andere geldverstrekker. Het is dus hét moment om alle mogelijkheden opnieuw te onderzoeken.

Maak alvast een afspraak met een adviseur van Dè Beheermakelaar financiële diensten om u mogelijkheden in kaart te brengen.

Rentevoorstel van uw bank al ontvangen?

Heeft u al een voorstel van uw bank ontvangen voor een nieuwe rentevaste periode? Accepteer dit voorstel niet zonder eerst te laten checken of dit het beste voorstel voor u is. 

Tip einde rentevaste periode

Bent u benieuwd of je maandlasten lager kunnen? Doe dan de test ‘nieuwe rentevaste periode’. Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem