SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Hypotheek oversluiten - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Hypotheek oversluiten

Hoe komt mijn hypotheek tot stand? Er komt heel wat kijken bij het adviseren over of afsluiten van een hypotheek. Om u een beeld te geven van wat er allemaal gebeurt, hebben we het hypotheektraject opgedeeld in vijf stappen. Zo heeft u inzicht in wat u te wachten staat en wat Dé Beheermakelaar allemaal voor u doet. Service & gemakWij zorgen dat alles geregeld wordt. Een verantwoorde en betaalbare hypotheek


Hoe komt mijn hypotheek tot stand?

Er komt heel wat kijken bij het adviseren over of afsluiten van een hypotheek. Om u een beeld te geven van wat er allemaal gebeurt, hebben we het hypotheektraject opgedeeld in vijf stappen. Zo heeft u inzicht in wat u te wachten staat en wat Dé Beheermakelaar allemaal voor u doet.

  • Service & gemakWij zorgen dat alles geregeld wordt.
  • Een verantwoorde en betaalbare hypotheek
  • MAAK EEN AFSPRAAK

Stap 1: Inventarisatie persoonlijke situatie

 

Tijdens het kennismakingsgesprek leert u en de adviseur elkaar kennen. Hij of zij inventariseert u woonwensen en financiële situatie. Vervolgens krijgt u een indicatie van wat voor u een reële koopprijs is voor uw nieuwe huis, zodat u op zoek kunt gaan.

 

Daarnaast vertelt u adviseur wat u van Dé Beheermakelaar mag verwachten, en komt u alvast wat meer te weten over de verschillende vormen van hypotheken. U ontvangt vóórdat uw adviseur voor u aan de slag gaat een indicatie van de kosten.

Stap 2: Keuzemogelijkheden bespreken en aanscherpen

  • Wat zijn voor uw verantwoorde en betaalbare hypotheeklasten?
  • Hoe lang wilt u duidelijkheid hebben over uw hypotheeklasten?
  • Welke hypotheekvoorwaarden zijn voor u belangrijk?
  • Wat voor plannen heeft u voor de toekomst?
  • Welk risico wilt u lopen bij bijvoorbeeld overlijden en arbeidsongeschiktheid?

Samen met uw adviseur stelt u de wensen en behoeften op scherp. Op die manier kunt u Dé Beheermakelaar-adviseur gericht op zoek naar producten die aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Stap 3: Analyse, advies en aanvragen hypotheekofferte

De adviseur analyseert alle beschikbare mogelijkheden bij de verschillende hypotheekaanbieders en stelt het advies op. Denk daarbij aan advies over de hypotheekvorm, duur van de rentevasteperiode, speciale voorwaarden, risico's, etc.

Herkent u uwzelf in het hypotheekadvies? Dan vraagt uw adviseur de offerte aan voor een hypotheek die bij u past.

Stap 4: Tekenen hypotheekofferte en bemiddeling

Is het allemaal duidelijk? Weet je waar u voor tekent? Heeft u geen vragen meer en gaat u akkoord? Dan tekent u de offerte. Uw adviseur regelt de verdere afhandeling van de aanvraag en controleert de stukken bij de notaris.

 

Jouw hypotheek is goed geregeld en u kunt zonder zorgen gaan wonen in uw eigen droomwoning!

Stap 5: Nazorg

Nadat u uw droomwoning hebt gekocht, houdt het werk van uw Dé Beheermakelaar-adviseur niet op. Zodra er namelijk iets wijzigt in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt, kan je adviseur opnieuw bekijken wat de impact hiervan is op uw hypotheek. Bijvoorbeeld omdat er gezinsuitbreiding aankomt en één van de twee minder gaat werken. Of omdat u plots arbeidsongeschikt raakt.

Wilt u helemaal geen omkijken meer naar uw financiën? Dan gaat u voor Seef, een product van onze partner Dé Beheermakelaar.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem