SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Hypotheekadvies nodig? - Dé Beheermakelaar Financiële Diensten
Makelaardij
Terug naar Nieuws

Hypotheekadvies nodig?

Of je nu je eerste huis koopt, inmiddels toe bent aan een ander huis of gewoon wil weten of je er financieel gezien goed voor staat. De adviseurs van Dé Beheermakelaar zorgen dat je hypotheek, je verzekeringen en andere financiële producten afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie en je inkomen, en op elkaar. Zo houden we je vaste lasten verantwoord en betaalbaar.


Altijd een persoonlijk advies

Waar moet ik aan denken als ik twijfel tussen huren of kopen? Zijn er speciale zaken waar ik op moet letten als ik een eerste huis koop? Hoe zit het bij een volgend huis? Waarom is het kopen van een nieuwbouwhuis anders dan een bestaande woning? Is verbouwen soms beter dan verhuizen? En hoe zorg ik dat mijn maandlasten betaalbaar blijven?

Hoe jij ook wilt wonen: de adviseurs van Dé Beheermakelaar helpen je om dit te realiseren. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Hypotheeksoorten

Hypotheken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten,met elk eigen voorwaarden, rentetarieven en voor- en nadelen. Daarom kan het lastig zijn om zelf uit te vinden wat goed past bij jouw inkomen, woonwensen en toekomstplannen. Natuurlijk kan je Huis & Hypotheek-adviseur je helpen bij het vinden van een passende hypotheek.

Sluit je een nieuwe hypotheek of een nieuw hypotheekdeel af? Houd in je achterhoofd dat je dan alleen recht op hypotheekrenteaftrek hebt bij de volgende hypotheeksoorten:

Annuïteitenhypotheek

Annuïteitenhypotheek 

Elke maand betaal je een vast totaalbedrag dat bestaat uit rente en aflossing. Je netto-maandlasten stijgen geleidelijk omdat de verhouding rente en aflossing verandert.

Lineaire hypotheek

Lineaire hypotheek 

De meest eenvoudige hypotheekvorm. Elke maand betaal je een vast bedrag aan aflossing. Daar komt de hypotheekrente nog bij.

Lage rentes, grote kansen!

Goed nieuws voor huizenkopers én huizenbezitters! Want hoe lager de hypotheekrente, hoe lager je maandlasten. Wil je weten hoe laag de rente op het moment is?

Wat kost hypotheekadvies?

Wat hypotheekadvies kost, is voor iedereen anders. In sommige gevallen kan een adviseur vrij snel een oplossing vinden. In andere gevallen heeft hij of zij misschien meer tijd nodig. In alle gevallen laat je adviseur van te voren weten hoe lang hij of zij voor je bezig denkt te zijn en wat dat gaat kosten.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem