SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Investeren - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Investeren

Dé Beheermakelaar is gespecialiseerd in het financieren, en in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.


Op basis van 'no cure no pay' komen wij graag met u in contact.

Aangezien wij beschikken over Hypotheek Adviseurs die samen werken met de Duitse banken en met verschillende private investeerders, kunnen wij u hierin als geen ander adviseren.
Natuurlijk kunnen ook onze Erkende Hypotheek Adviseurs met alle banken en verzekeraars hypotheken aanvragen onder de AFM vergunning.
Wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 10% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Ook is het natuurlijk mogelijk om uw beleggingspand via deze Dé Beheermakelaar te koop aan te bieden. 

oor ieder risicoprofiel en investeringsbehoefte bieden wij een aansluitende oplossing. Naast de traditionele mogelijkheden biedt  “Investeren Zonder Zorgen” u een aantal unieke investeringskansen met een hoog tot zeer hoog rendement.

In een gesprek met uw persoonlijke “Investeren Zonder Zorgen” adviseur, worden wensen, behoeften en risico’s geïnventariseerd en wordt er een investeringsplan opgesteld.

De investeringsmogelijkheden die “Investeren Zonder Zorgen” u onder andere biedt :

“investeren zonder zorgen” verzorgt voor u de gehele afhandeling en verzorgt het beheer van uw gekozen investering.

Samen verzorgen wij de grip op uw investeringen. Dat is Investeren Zonder Zorgen.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem