SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Lease berekening - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Lease berekening

In de huidige tijd staan de banken erom bekend dat er terughoudend wordt gereageerd bij het verkrijgen van krediet aan ondernemers in het MKB.


Dat is jammer, want het MKB is een van de belangrijkste pijlers waarop onze economie draait. Mocht u behoefte hebben aan de financiering van (een) bedrijfsauto(‘s) (personenauto of busje) of andere bedrijfsmiddelen, dan kunnen wij u daarbij wellicht van dienst zijn.
 
Zekerheid met financial lease
Financial lease is een uitermate geschikte manier om auto’s of bedrijfsmiddelen te financieren. Van tevoren spreekt u een looptijd en een vast maandbedrag af. U weet dus precies waar u aan toe bent. Om de maandlast te drukken kunt u een aanbetaling doen of een slottermijn afspreken.
 
U kunt uw liquide middelen of rekening courant gebruiken voor uw bedrijfsvoering. Dat is in bepaalde gevallen wel zo verstandig. Op deze wijze weet u waar u aan toe bent.
 
Verantwoord lenen
Wij zijn volledig op de hoogte van fiscale regelgeving en in staat om uw financiële positie te beoordelen. Samen met u kijken we naar uw financiële wensen en situatie van de onderneming. Op basis daarvan geven wij een passend advies.
 
Vrijblijvend adviesgesprek
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek? Dan kunt u altijd bellen. Ik ben tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 033-2030121. U kunt ook een e-mail sturen naar info@debeheermakelaar.nl. 
Misschien komt die nieuwe auto er wel eerder dan u denkt!

LEASECALCULATOR

Met de leasecalculator kunt u een indicatie van de leasetermijn berekenen. U kunt hierin ook een slottermijn opnemen. Daarmee verlaagt u de maandtermijn. De slottermijn wordt betaald tezamen met de laatste leasetermijn. 

GEÏNTERESSEERD?

Uw adviseur vertelt u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.
Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen op 085 - 20 20 132 of mailen naar lease@debeheermakelaar.nl


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem