SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Lening-krediet - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Lening-krediet

Dat Dé Beheermakelaar een betrouwbaar adres is voor verzekeringen hypotheken en verzekeringen, is voor u niets nieuws. Maar wist u dat u bij ons ook terechtkunt voor een lening? We vertellen u er graag meer over.


Financieringen in alle soorten en maten

Financieringen bestaan er in vele soorten en maten. De meest gangbare varianten zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Het doorlopend krediet is bij uitstek geschikt voor mensen die (on)voorziene pieken in hun uitgavenpatroon willen opvangen. Van tevoren spreken we een kredietlimiet en een termijnbedrag met u af. Het bedrag dat u hebt afgelost, kunt u meteen weer opnemen. Zo hebt u altijd wat extra geld achter de hand.
 
De persoonlijke lening wordt vaak gebruikt om productaankopen te financieren waarbij de gehele koopsom in één keer moet worden betaald. Denk aan een auto, een keuken of badkamer. Het termijnbedrag en de looptijd worden bij een persoonlijke lening van tevoren afgesproken.

Het bedrag dat u maximaal verantwoord kunt lenen is ook wel bekend als het 'Verantwoord Krediet Maximum'. Dit bedrag is van heel wat factoren afhankelijk. Bepalende aspecten zijn o.a. uw burgerlijke staat, uw inkomen en uw (woon)lasten. Hiernaast is het van belang of u een huis huurt of dat u een eigen woning heeft. Uw maximale lening is gebaseerd op het bedrag dat u verantwoord elke maand kunt missen om aan een lening te kunnen besteden.

GEÏNTERESSEERD?

Uw adviseur vertelt u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.
Heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen op (085) 20 20 132 of mailen naar info@debeheermakelaar.nl

 


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem