SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Levenhypotheek - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Levenhypotheek

Een levenhypotheek is opgebouwd uit een lening en een levensverzekering. Maandelijks betaald u rente over de lening. Daarnaast betaalt uw premie voor de levensverzekering. Dit kan in de vorm van een beleggingsverzekering of een garantieverzekering. Aan het einde van de looptijd lost u uw de hypotheek af met het opgebouwde bedrag uit de verzekering


Kenmerken levenhypotheek 

  • Aflossing aan het einde van de looptijd met het opgebouwde kapitaal van de verzekering. 
  • U kunt optimaal profiteren van renteaftrek.
  • Hypotheek en levensverzekering kunt u bij verschillnde aanbieders afsluiten.
  • U heeft de mogelijkheid om belastingvrij vermogen op te bouwen.

Rendement levensverzekering

Het eindkapitaal van de levensverzekering staat niet vast. Bij een beleggingsverzekering hangt dit af van het rendement op de beleggingen. Bij een garantieverzekering wordt dit bepaald door de winst die de verzekeringsmaatschappij maakt. Hierdoor is het onzeker of u aan het einde van de looptijd voldoende vermogen hebt opgebouwd om de hele hypotheek af te lossen.

Binnen de levensverzekering kunt u ook een uitkering bij overlijden meeverzekeren. Een deel van de premie die u betaalt, wordt dan gebruikt voor de overlijdensrisicoverzekering.

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur van Dé Beheermakelaar financiële diensten om na te gaan of een levenhypotheek past bij uw wensen en mogelijkheden.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem