SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Lommerhuizen - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Hypotheken

Lommerhuizen

Met Lommerhuizen hoeft u niet meer uw woning uit om de overwaarde te kunnen verzilveren.


Door middel van het product Direct Zorgeloos Genieten kunt u uw overwaarde verzilveren terwijl u blijft wonen in uw huis. Dit doen wij op een zeer eenvoudige manier. U verkoopt uw woning aan Lommerhuizen en huurt deze terug. Hierdoor komt de overwaarde vrij en kunt u blijven wonen in uw vertrouwde omgeving! Door de unieke constructie blijft u profiteren van de waardestijging van de woning! Met Lommerhuizen hoeft u niet meer uw woning uit om de overwaarde te kunnen verzilveren. Door middel van het product Direct Zorgeloos Genieten kunt u uw overwaarde verzilveren terwijl u blijft wonen in uw huis. Dit doen wij op een zeer eenvoudige manier. U verkoopt uw woning aan Lommerhuizen en huurt deze terug. Hierdoor komt de overwaarde vrij en kunt u blijven wonen in uw vertrouwde omgeving! Door de unieke constructie blijft u profiteren van de waardestijging van de woning! Uw overwaarde verzilveren terwijl u blijft wonen in uw eigen 'thuis'!

Advies nodig?
Heb je al een opstalverzekering voor een rietgedekte woning? Dan loont het om te kijken of de verzekering voordeliger kan. Neem voor verzekeringsadvies contact op met een adviseur van Dé Beheermakelaar financiële diensten.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem