SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Nieuwbouw kopen? - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Nieuws

Nieuwbouw kopen?

Van een gloednieuwe woning jouw droomhuis maken! Als eerste bewoner bepaal je tot in het kleinste detail hoe jouw thuis eruit komt te zien. Je hebt zelf de regie over indeling en inrichting, tegen een aantrekkelijke aankoopprijs.


Advies en begeleiding

Aan de koop van een nieuwbouwhuis zitten financiële voordelen, maar ook zaken om van te voren rekening mee te houden. Dé Beheermakelaar Financiële Diensten helpt je en begeleidt je tijdens het aankoopproces. Met persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies zorgen we dat je hypotheek net zo goed bij jouw woonwensen past als je nieuwe huis. Tijdens een kostenloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek laten we precies zien wat we voor je kunnen doen.

Hoe werkt een nieuwbouwhypotheek?

Een hypotheek voor een nieuwbouwhuis is iets anders geregeld dan de financiering van een bestaande woning. Eenvoudig gezegd groeit de hypotheek mee met de bouw van het huis. Hoe meer van het huis gebouwd is, hoe meer hypotheek je betaalt.

Waar je mee te maken krijgt:

  • Financiering tijdens en na de bouw

  • renteverlies na de bouw

  • vrij op naam

  • bouwdepot

Voor- en nadelen

Kies je voor een nieuwbouwhuis? Dan heb je aantal mooie voordelen. Maar ook bestaande bouw heeft zo zijn pluspunten.

 

Nieuwbouw

nieuwbouw

Prijzen van nieuwbouwwoningen liggen doorgaans wat lager en in de eerste jaren heb je minder onderhoudskosten. Maar als je huis nog gebouwd moet worden, heb je wel meer geduld nodig.

Bestaande bouw

Bestaande bouw

Je weet meteen waar je terecht komt en je hoeft niet te wachten tot de oplevering. Maar tegelijkertijd kun je niet meebeslissen over de indeling, tenzij je gaat verbouwen.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem