SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Nieuws - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij

Nieuws

Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Thema avond: Aflosvrije hypotheek

Aflosvrij: "Potentiële tijdbom". Ook voor u? De aflossingsvrije hypotheek is de laatste tijd geregeld in het nieuws. Een "potentiële tijdbom" wordt deze genoemd. Het is namelijk voor velen uiterst onzeker hoe de vlag er bij hangt als de hypotheek afloopt. Dat is het moment dat de hypotheek moet worden afgelost. Kan dat in uw situatie? U loopt mogelijk risico. Op deze thema-avond bespreken we de risico's van de aflosvrije hypotheek.

Lees verder

Belastingaangiften

Dé Beheermakelaar is verheugd om naast haar eigen dienstverlening tevens fiscale dienstverlening aan te kunnen bieden. Dit is mogelijk door een samenwerkingsverband met Sidler en van Doorn Belastingadvies B.V., de fiscale tak van Middenduin Corporate Finance. Neem contact met ons op belastingaangifte@debeheermakelaar.nl of stuur ons een app via WhatsApp op telefoonnummer: 06 – 55262196.

Lees verder

Wij zijn onafhankelijk financieel adviseurs.

Dat betekent dat we hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten van vrijwel elke aanbieder voor je kunnen vergelijken.

Lees verder

Hypotheek Visie

Per 1 november 2016 gaat er bij Hypotheek Visie Amersfoort Stadsring en Hypotheek Visie Bussum wat veranderen. Wij gaan namelijk verder onder de naam Dé Beheermakelaar financiële diensten.

Lees verder

WOZ-waardeloket

Het merendeel van de gemeenten maakt geen gebruik van het landelijke WOZ-waardeloket. Veel gemeenten maken ''een rommeltje'' van de wettelijke verplichting om kosteloos WOZ-waarden van woonhuizen openbaar te maken.

Lees verder

Vacature: Ervaren financieel adviseur Amersfoort

Ga jij ook voor kwaliteit? Dan ben jij degene die we zoeken! De financiële markt is volop in beweging en in verband met de nieuwe locatie van Dé Beheermakelaar financiële diensten locatie Stadsring 105, zijn wij op zoek naar een ambitieuze ERVAREN FINANCIEEL ADVISEUR (M/V)

Lees verder

Kadaster registreert ruim een kwart meer verkochte huizen

Het Kadaster heeft in augustus ruim een kwart meer verkochte woningen geregistreerd. Het ging vorige maand om 19.975 verkochte woningen, tegen 15.863 een jaar eerder, blijkt maandag uit gegevens van het Kadaster. Dat komt neer op een toename van 25,9 procent. In vergelijking met juli ging het om een stijging van 1,3 procent.

Lees verder

Ruime meerderheid verwacht dat huizen duurder worden

Bijna 70 procent van de Nederlandse consumenten verwacht dat de huizenprijzen in 2017 zullen stijgen. Zij zijn positiever over de woningprijs dan consumenten in omringende landen.

Lees verder

Consumenten besteden opnieuw meer

Vooral aan duurzame goederen, zoals huishoudelijke apparaten, werd meer uitgegeven. Ook gaven mensen meer uit aan auto’s en kleding. Verder hebben consumenten meer besteed aan voedings- en genotmiddelen en aan overige goederen, zoals motorbrandstoffen.

Lees verder

Aantal inwoners grote steden groeit komende jaren sterk

De bevolking van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht groeit de komende jaren sterk. De vier grootste steden van het land krijgen een derde van de totale bevolkingsgroei tot 2030 te verwerken.

Lees verder

Zürich beste stad om te wonen

Zürich is volgens de Sustainable Cities Index (SCI) de beste stad om te wonen. Als elementen als leefbaarheid, milieu, energie en economie worden opgeteld, zijn de bewoners van Zürich het beste af.

Lees verder

Studenten betalen volgens vakbond te veel voor kamer

In Amsterdam zijn studentenkamers met gemiddeld ruim 500 euro met afstand het duurst, gevolgd door Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. In Enschede (gemiddeld 300 euro) zijn studenten het goedkoopst uit.

Lees verder

Aardbevingsschade Groningen tast woongenot niet aan

Dat blijkt uit een onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen dat vrijdag is gepubliceerd.

Lees verder

Hoe Seef ben jij?

Seef is er in verschillende vormen en maten. Zelf kies je welke vorm het beste bij jou past. Seef is er voor je hypotheek, je verzekeringen en je belastingaangifte. Je kunt ervoor kiezen om alles uit te besteden aan je Dé Beheermakelaar-adviseur of een aantal zaken in eigen hand houden. Aan jou de keuze.

Lees verder

Verzekeringsadvies nodig?

Hoe zorg ik ervoor dat ik veilig en toch voordelig verzekerd ben? Wie kan voor mij uitzoeken welke verzekering bij mij past? Is er iemand die kan checken of ik niet over- of onderverzekerd ben?

Lees verder

Hypotheekadvies nodig?

Of je nu je eerste huis koopt, inmiddels toe bent aan een ander huis of gewoon wil weten of je er financieel gezien goed voor staat. De adviseurs van Dé Beheermakelaar zorgen dat je hypotheek, je verzekeringen en andere financiële producten afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie en je inkomen, en op elkaar. Zo houden we je vaste lasten verantwoord en betaalbaar.

Lees verder

Funda maakt geen onderscheid meer tussen makelaars

Daardoor is de website duidelijker geworden voor consumenten, concludeert toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) woensdag.

Lees verder

Stijging huurprijzen in vrije sector zet door

De gemiddelde prijs per vierkante meter voor een huurwoning in de vrije sector is in het tweede kwartaal met 5,9 procent gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Lees verder

'Banken rekenden jarenlang te veel boeterente bij hypotheek'

Banken zouden klanten jarenlang te veel boeterente hebben gerekend bij het extra aflossen van een hypotheek. Dit stelt claimorganisatie Oversluitclaim, een initiatief van Michiel Lensink van online hypotheekadviseur ikbenfrits.nl. De organisatie claimt dat hypotheekklanten gemiddeld 3.447 euro te veel boeterente hebben betaald.

Lees verder

Hoeveel levert extra aflossen eigenlijk op?

Stel, je hebt een aardige teruggaaf van de Belastingdienst gekregen. Of je hebt een mooi bedrag van een familielid geërfd of een schenking gehad. Wanneer is het de moeite om extra af te lossen op je hypotheek? En wanneer kun je spaargeld beter in eigen zak houden?

Lees verder

Wanneer schakel je een adviseur in, bij aanpassingen aan je hypotheek?

Ik heb een nieuw bankrekeningnummer, moet ik die zelf doorgeven aan mijn bank? Ik wil elke maand wat extra's gaan aflossen, stel ik zelf een automatische overboeking in? Ik wil een deel van mijn hypotheek wijziging, moet ik dit zelf regelen?

Lees verder

Wat wordt mijn maximale hypotheek in 2016?

Het NIBUD heeft de Tweede Kamer geadviseerd over de leennormen voor hypotheken van 2016. Als de Tweede Kamer het advies overneemt, dan kunnen sommige huishoudens meer lenen en sommige juist minder. Wat betekent het voor jou?

Lees verder

Hypotheek oversluiten, wat nu?

Besparen op de maandlasten door een lagere hypotheekrente? Of voorwaarden die beter passen bij jouw situatie? Misschien kan je hypotheek ergens anders goedkoper en is oversluiten een oplossing.

Lees verder

Scheiden?

De kogel is door de kerk: jullie gaan uit elkaar. Een beslissing die veel vragen en onzekerheid met zich mee kan brengen. Wie gaat waar wonen? Blijft één van jullie in het oude huis wonen of gaat die verkocht worden? En wat gebeurt er met de hypotheek? Hoe gaan de financiën opgedeeld worden? Huis & Hypotheek staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden, een haalbare oplossing te vinden en te zorgen voor goede afspraken zodat jullie allebei verder kunnen.

Lees verder

Huis kopen zonder vast contract

Heb je geen vast arbeidscontract, maar werk je op basis van tijdelijke (uitzend-) contracten? Ben je zzp'er of freelancer? Maar zou je wel graag een huis willen kopen? Er zijn diverse oplossingen.

Lees verder

Verbouwen!

Meer ruimte in huis met een dakkapel of uitbouw, een grotere keuken of een extra slaapkamer nodig? Maar wil je liever niet verhuizen, omdat de locatie nog steeds perfect is? Dan is verbouwen misschien een goede optie. Dan maak je van je huidige huis opnieuw je droomhuis.

Lees verder

Wat is bouwrente? Is bouwrente aftrekbaar?

Bouwrente kent verschillende vormen die fiscaal op verschillende manieren behandeld worden. In het volgende voorbeeld worden de verschillende vormen toegelicht van het begrip bouwrente. Voor het voorbeeld wordt een nieuwbouwwoning gebruikt met de volgende data: De bouw is op 1 februari gestart. De oplevering is 1 maart. De woning wordt op 1 april gekocht. Op 1 juni wordt de hypotheekakte getekend.

Lees verder

Nieuwbouw kopen?

Van een gloednieuwe woning jouw droomhuis maken! Als eerste bewoner bepaal je tot in het kleinste detail hoe jouw thuis eruit komt te zien. Je hebt zelf de regie over indeling en inrichting, tegen een aantrekkelijke aankoopprijs.

Lees verder

Nu ook hypotheken bij Dé Beheermakelaar, financiële diensten

Vanaf 1 november 2016 kun je voor vragen of advies over de hypotheken van Rabobank ook bij Dé Beheermakelaar,financiële diensten terecht! Met deze samenwerking breiden we ons aanbod van hypotheken verder uit en kunnen we je nog beter van dienst zijn.

Lees verder

Samenwonen. Waar moet je op letten?

Jullie zijn al een tijdje gelukkig met elkaar. Het heen en weer gereis tussen twee woningen begint op te breken. Bovendien zien jullie een toekomst samen wel zitten. En dus besluiten jullie om de volgende stap te nemen: samenwonen. Wanneer jullie deze stap zetten is het verstandig om een aantal punten op papier te zetten.

Lees verder

Kun jij je aflossingsvrije hypotheek aflossen?

Een aflossingsvrije hypotheek klinkt veel mensen als muziek in de oren. De maandlasten zijn laag en je kunt ook recht hebben op hypotheekrenteaftrek. Niet zo vreemd dat deze hypotheekvorm ongekend populair was. Veel mensen hebben in het verleden een (gedeeltelijke) aflossingsvrije hypotheek afgesloten. Maar wat als de einddatum van je hypotheek nadert? Kun je je hypotheek dan aflossen of heb je daar niet bij stilgestaan?

Lees verder

Geen omkijken naar je financiën?

Geen omkijken naar je financiën? Hoe fijn is het al iemand voor jou een oogje in het zeil houdt op je hypotheek? Dat je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor je verzekeringen? Dat je altijd al je financiële vragen aan een expert kunt stellen? En dat er zelfs iemand is die checkt of je kunt besparen op je energierekening of telefoonkosten? Dan ga je voor Seef.

Lees verder

Nederlandse huurders hebben het moeilijker dan kopers

Hebben huurders of kopers het meest moeite om de maandelijkse woonkosten te betalen? Uit internationaal onderzoek van ING blijkt dat in Nederland 23% van de huurders het steeds weer lastig vindt tegen 7% van de kopers.

Lees verder

De Starterslening stopt niet!

Het was nog niet zeker wat er aan het einde van dit jaar zou gaan gebeuren met de Starterslening en we waren bang dat er een einde zou komen aan deze ‘hulplijn’. Maar SVn maakte gelukkig bekend dat er een vervolg komt.

Lees verder

Welke gebeurtenissen hebben grote financiële gevolgen?

Welke gebeurtenissen hebben grote financiële gevolgen? Je hebt jouw droomwoning gevonden. Bij jouw droomwoning hoort de perfecte financiering. En dus ga je om tafel zitten met een hypotheekadviseur die je helpt bij het regelen van de financiën. Eén van de zaken waar een goede hypotheekadviseur bij stil staat, is bij vervelende situaties die van invloed zijn op je financiën. Denk aan arbeidsongeschikt of werkloos raken. Een scheiding of het overlijden van je partner. Niet leuk om daar nu over na te moeten denken, maar wel verstandig.

Lees verder

Renteverwachting

Korte rente: gelijkblijvend Lange rente: licht dalend / De euriborrentes, waar variabele hypotheekrentes vaak aan zijn gekoppeld, liggen nog altijd onder de 0%. Dat de rente zo laag is, komt vooral doordat de Europese Centrale Bank (ECB) een ongekend ruim monetair beleid voert. Zo staat de beleidsrente (refi) van de ECB sinds begin maart op 0,0%. De depositorente – de rente op tegoeden die banken bij de ECB aanhouden – is zelfs negatief en staat op -0,4%.

Lees verder

© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem