SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Ongevallenverzekering inzittenden - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Verzekeringen

Ongevallenverzekering inzittenden

Een auto-ongeluk zit in een klein hoekje. Als een verkeersslachtoffer letsel overhoudt aan het ongeluk, kan dit u duur komen te staan. Is het ongeluk niet uw schuld, dan vallen passagiers onder de WA-verzekering van de auto of de WA-verzekering van de veroorzaker. Gemaakte ziektekosten worden bovendien gedekt via de zorgverzekering.


Als u als bestuurder zelf schuldig bent aan een ongeval, vergoedt de zorgverzekering wel de medische kosten, maar niet de kosten van een uitvaart of blijvende invaliditeit van de passagiers.

Hier kunt u zich tegen verzekeren met een ongevallen inzittendenverzekering (OIV). Een OIV keert eenmalig een vast bedrag uit in geval van overlijden of invaliditeit van de verzekerde personen.

 

Advies nodig?
Dé Beheermakelaar helpt u graag bij het vinden van de voor u juiste verzekeringsoplossing.
Heeft u al een ongevallenverzekering inzittenden? Dan loont het om te kijken of de verzekering voordeliger kan. Maak voor meer informatie een afspraak met een Dé Beheermakelaar financiële diensten-adviseur. 


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem