SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Uw persoonlijke situatie - De Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij

Inloggen

Via 'Mijn Dé Beheermakelaar" behoud u altijd online inzicht in uw persoonlijke gegevens en afgesloten producten. Inloggen doet u met het door uw eerder opgegeven e-mailadres. Bent u uw gebruikersnaam vergeten? Neem dan contact op met Dé Beheermakelaar . Bel 085-2020132 of stuur een mailtje naar inloggen@debeheermakelaar.nl

Lees verder

Hypotheek oversluiten

U hypotheek oversluiten betekent dat u met uw hypotheek overstapt van uw huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. Oversluiten kan voordelig zijn als de hypotheekrente lager is. Of als een andere hypotheekvorm beter past bij u wensen en mogelijkheden. Het beste moment om uw hypotheek over te sluiten is aan het einde van de rentevaste periode.

Lees verder

Verhuizen

U wilt een ander huis kopen. Dan komen er een hoop vragen op u af: Wat kan ik lenen? Ga ik eerst een ander huis kopen of eerst mijn eigen huis verkopen? Kan ik mijn hypotheek meenemen? Een adviseur van Dè Beheermakelaar vertelt u graag wat er komt kijken bij het kopen van een ander huis.

Lees verder

Einde rentevaste periode

Als de rentevaste periode van uw hypotheek afloopt, ontvangt u drie maanden van tevoren een nieuw rentevoorstel. Veel mensen accepteren dit nieuwe voorstel zonder eerst te checken of dit ook het beste voorstel is. Een gemiste kans.

Lees verder

Huis verbouwen en hypotheek

Droomt u van meer ruimte een wooncomfort maar wilt u niet verhuizen omdat u prettig woont. Dan kan het verbouwen van uw huis een goede optie zijn. Maar hoe kan u die verbouwing betalen? Dat kan op verschillende manieren. Wij zetten graag de mogelijkheden voor u op een rij.

Lees verder

Huis onder water

Als de waarde van de woning lager is dan de hypotheek op uw huis dan staat uw “huis onder water.” Als u de maandlasten gewoon kunt blijven betalen is dit geen probleem.

Lees verder

Werkloos of arbeidsongeschikt?

Hypotheek en werkloos of arbeidsongeschikt raken. Het leven is niet zonder risico’s. U kunt langdurig ziek worden, arbeidsongeschikt of onvrijwillig werkloos raken. Om te voorkomen dat u uw hypotheek niet kunt betalen, kunt u een woonlastenverzekering afsluiten.

Lees verder

Eerste huis kopen

Een eerste huis kopen is spannend en leuk tegelijk. Maar wat komt er allemaal bij kijken als u deze stap zet? Waar moet u aan denken? Welke invloed heeft de lage hypotheekrente? En hoe kan een onafhankelijk adviseur van Dé Beheermakelaar u helpen?

Lees verder

Nieuwe Hypotheek

Als u een ander huis wilt kopen komen er een op vragen op u af. Bijvoorbeeld: hoeveel kan ik lenen? Is het verstandig om eerst een ander huis kopen of wil ik eerst mijn eigen huis verkopen? Is het mogelijk om mijn huidige hypotheek mee te nemen? Een adviseur van Dé Beheermakelaar denkt graag met u mee over alle zaken die komen kijken bij het kopen van een ander huis.

Lees verder

Familiehypotheek

Meestal sluit u een hypotheek af bij een bank. Maar wist u dat je ook een familiehypotheek kunt afsluiten? Bij een familiehypotheek is niet de bank de geldverstrekker maar een familielid.

Lees verder

Huren of kopen?

Op zoek naar een plek om te wonen. Wat is het beste? Een huis huren of kopen? Hoe maakt u een goede keuze? Om u te helpen zet Dé Beheermakelaar de verschillen voor u op een rij.

Lees verder

Hypotheek & Pensioen

Het is niet eenvoudig om een goed inzicht te krijgen in uw financiële situatie als u straks met pensioen gaat. Hoe hoog is uw inkomen, waar bestaat dit uit en welke uitgaven heeft u? Kortom, wat blijft er over om van te leven. Is dit vergelijkbaar met uw inkomen nu? Wat zijn er eventueel voor mogelijkheden om dit inkomen aan te vullen?

Lees verder

ZZP'er & hypotheek

Bent u ZZP'er of zelfstandige ondernemer, dan kan het soms lastig zijn om een hypotheek te krijgen. U hebt namelijk geen vast maandelijks inkomen. Toch zijn er zeker mogelijkheden.

Lees verder

Scheiden & Hypotheek

Wanneer u gaat scheiden, staat de hele wereld op zijn kop. U zult veel veel (financiële) zaken moeten gaan regelen. De woning en de hypotheek zijn daar een onderdeel van. Wie wil er in het huis blijven wonen? behoort dit financieel ook mogelijkheden? Of moet uw het huis verkopen?

Lees verder

Persoonlijke situatie

uw situatie


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem