SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Hypotheek en werkloos - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Persoonlijke situatie

Werkloos of arbeidsongeschikt?

Hypotheek en werkloos of arbeidsongeschikt raken. Het leven is niet zonder risico’s. U kunt langdurig ziek worden, arbeidsongeschikt of onvrijwillig werkloos raken. Om te voorkomen dat u uw hypotheek niet kunt betalen, kunt u een woonlastenverzekering afsluiten.


Hypotheek en werkloos of arbeidsongeschikt raken.

Het leven is niet zonder risico’s. U kunt langdurig ziek worden, arbeidsongeschikt of onvrijwillig werkloos raken. Om te voorkomen dat u uw hypotheek niet kunt betalen, kunt u een woonlastenverzekering afsluiten.

Werkloos

Wanneer u werkloos raakt, krijg je een uitkering van de overheid via de WW (Werkloosheidswet). Deze uitkering is echter maar tijdelijk. Het verliezen van uw baan betekent vaak een flinke daling van het inkomen.

Arbeidsongeschikt

Bij arbeidsongeschikt raakt, heeft dit vaak grote financiële consequenties. Werkt u in loondienst? Dan ontvangt u meestal een uitkering vanuit de WIA (de wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen). Het kan ook zijn dat er een aanvullende voorziening via de werkgever is geregeld.

Woonlastenverzekering

Met een woonlastenverzekering kunt u uzelf en uw gezin verzekeren tegen de financiële consequenties van ziek ,arbeidsongeschikt of onvrijwillig werkloos worden.

Kenmerken woonlastenverzekering:

  • Maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid
  • Vaak uit te breiden met een dekking bij werkloosheid
  • Betaling ineens via een koopsom of maandelijkse premie
  • Uitkering mogelijk vanaf 35% arbeidsongeschiktheid
  • U gebruikt de uitkering van de woonlastenverzekering om uw woonlasten te betalen. Het geeft een gerust gevoel dat onverwachte financiële tegenvallers geen directe invloed hebben op uw levensstijl.

Kun jij je woonlasten betalen?

Wilt u weten of u uw hypotheek en woonlasten kunt betalen als u arbeidsongeschikt of werkloos raakt? En of het nodig is om hier voorzieningen voor te treffen? Maak dan een afspraak met een adviseur van Dè Beheermakelaar financiële diensten

Het leven is niet zonder risico’s. U kunt langdurig ziek worden, arbeidsongeschikt of onvrijwillig werkloos raken. Om te voorkomen dat u uw hypotheek niet kunt betalen, kunt u een woonlastenverzekering afsluiten.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem