SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Schadeverzekering inzittenden - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Makelaardij
Terug naar Verzekeringen

Schadeverzekering inzittenden

Een auto ongeluk zit in een klein hoekje. Als een verkeersslachtoffer letsel overhoudt aan het ongeluk, kan dit u duur komen te staan. Is het ongeluk niet uw schuld, dan vallen passagiers onder de WA-verzekering van de auto of de WA-verzekering van de veroorzaker. Gemaakte ziektekosten worden bovendien gedekt via de zorgverzekering.


Als u als bestuurder zelf schuldig bent aan een ongeval, vergoed de zorgverzekering wel de medische kosten, maar niet de kosten van een uitvaart of blijvende invaliditeit van de passagiers.

Hier kunt u uzelf tegen verzekeren met een schadeverzekering inzittenden (SVI). Een SVI vergoedt niet een van te voren afgesproken bedrag, maar de kosten van de daadwerkelijk geleden schade.

 

Advies nodig?
Dé Beheermakelaar helpt u graag bij het vinden van de voor u juiste verzekeringsoplossing.
Heeft u al een schadeverzekering voor inzittenden? Dan loont het om te kijken of de verzekering voordeliger kan. Maak voor meer informatie een afspraak met een Dé Beheermakelaar financiële diensten-adviseur.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem