SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Dé Beheermakelaar - Vacature hypotheekadviseur zzp
Makelaardij

Vacature Hypotheekadviseur ZZP

Als ZZP’er word je partner binnen dit groot scala aan financiële diensten én makelaarsactiviteiten.


Hypotheekadviseur ZZP

 • Wil jij meegroeien met onze unieke formule, gebaseerd op de samenwerking tussen financieel advies en makelaardij ?
 • Wil jij samenwerken, maar toch zelfstandig blijven (of juist worden) ?
 • Ben jij ondernemend, sterk gericht op kwaliteit en op zoek naar een moderne samenwerking met een interessant verdienmodel ?

Dé Beheermakelaar financiële diensten, een vernieuwende netwerkorganisatie, is in heel Nederland op zoek naar Hypotheekadviseurs die zich als partner / ZZP’er willen verbinden.

Wie wij zijn?

Dé Beheermakelaar is actief in de makelaardij (aan- en verkoop, verhuur, beheer, buitenlands vastgoed en investeringsprojecten) en in de financiële dienstverlening (hypotheken, verzekeringen, pensioenen).

Inmiddels bestaan wij ruim 10 jaar. De eerste jaren zijn gebruikt om de organisatie te bouwen, onze dienstverlening te finetunen en organisch te groeien, maar nu gaat de versnelling erop. Dit jaar nog willen wij landelijke dekking, zowel met Financieel Adviseurs als met Makelaars. En dat gaat ons lukken, omdat wij bewijzen dat een samenwerking tussen hypotheekadviseurs en makelaars wel degelijk rendabel is.

Waarom Dé Beheermakelaar FD?

 1. Wij bieden je een unieke samenwerking met onze Makelaars ZZP en hebben een uitgekiend verdienmodel om deze samenwerking rendabel te houden. Hieruit komen voldoende leads voor jou om op te volgen.
 2. Wij bieden je alles om ‘morgenochtend’ van start te gaan. Een strak georganiseerde backoffice, adviessoftware, toegang tot de Nationale Hypotheekbond en uitgebreide marketingtechnische, organisatorische en juridische ondersteuning.
 3. Je maakt gebruikt van onze collectieve AFM-vergunning. Dit scheelt je aanzienlijk in de administratieve rompslomp én in de kosten.
 4. Wij zijn aangesloten bij Hypokeur. Dit garandeert jou enerzijds toegang tot de gehele markt van geldverstrekkers en unieke producten, anderzijds biedt dit alle voordelen van een soepel lopende backoffice.

Als ZZP’er word je partner binnen dit groot scala aan financiële diensten én makelaarsactiviteiten. Uiteraard ben je zelfstandig, maar er zijn tal van mogelijkheden om samen te werken, te overleggen en te sparren.

Wie ben jij?

Wij zoeken in eerste instantie ondernemers. Mannen en vrouwen die begrijpen dat je verantwoordelijk bent voor je eigen beleg op de boterham. Wij zoeken Financieel Adviseurs die (naast kennis) kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor jou normaal om je klanten maximaal te ontzorgen en optimaal te bedienen. En wij zoeken professionals met de wens en de wil om - vanuit zelfstandigheid – samen te werken en samen te groeien.

Uiteraard communiceer je duidelijk en makkelijk, beschik je over de reguliere Wft’s en heb je (bij hoge voorkeur) ervaring met het geven van onafhankelijk financieel advies.

Wij bieden:

 • Alles om in zeer korte tijd up and running te zijn
 • Een unieke samenwerking met onze Makelaars ZZP
 • Zelfstandigheid, gecombineerd met collegialiteit; elke 4 weken wordt een ‘terugkomdag’ georganiseerd om te overleggen en te sparren, presentaties bij te wonen en kennis te maken met de nieuw toegetreden partners (of bij te kletsen met de reeds bekende).
 • Leads vanuit onze makelaars, de website, ons bestand aan reeds bestaande relaties en vanuit verschillende samenwerkingsverbanden en klant-informatie avonden. En mocht dat nog niet voldoende zijn, dan kunnen deze altijd extra worden ingekocht.
 • Wij bieden jou de mogelijkheid om je eigen klantportefeuille op te bouwen.

Tot slot (en dat is echt uniek), is een samenwerking opgetuigd met verschillende grootbanken. Wanneer zij een tijdelijke behoefte hebben aan ‘extra advieshandjes’, dan krijg jij - als ZZP’er – de mogelijkheid aan daarin mee te draaien.

Vergoeding / afdracht:

 • Entreefee: € 0,-
 • Omzetafhankelijke bijdrage: niet van toepassing
 • Vaste maandelijkse kosten: € 500,- (ex BTW)
 • Afdracht per af te handelen hypotheekdossier: maximaal € 750,- (ex BTW)
 • Een kleine 'eigen bijdrage' wanneer je aanvullende leads wenst in te kopen
 • Een partnerovereenkomst voor de duur van minimaal 1 jaar

Wil je bespreken of Dé Beheermakelaar FD voor jou dé organisatie is om mee samen te werken, stuur dan je cv (met recente foto) en een korte motivatie naar robert.kreikamp@debeheermakelaar.nl of bel, app of sms naar 06 2788 1582.


© 2018 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem