SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'beheermake_cms'@'localhost' (using password: YES) Dé Beheermakelaar Wooncafé
Makelaardij
Terug naar Diensten

Wooncafé

Dé Beheermakelaar Wooncafé is bedoeld om niet alleen woonstarters, maar ook woningeigenaren de gelegenheid te geven informatie in te winnen bij lokale woningmarkt experts over hun mogelijkheden op de woningmarkt.


Dé Beheermakelaar Wooncafé is bedoeld om niet alleen woonstarters, maar ook woningeigenaren de gelegenheid te geven informatie in te winnen bij lokale woningmarkt experts over hun mogelijkheden op de woningmarkt. Zo stelt het Wooncafé deze brede doelgroep in staat zich te laten voorlichten over bijvoorbeeld het kopen van een nieuwe of volgende woning of het voordeliger te gaan wonen. Ook voor mensen die de keuze willen maken te gaan huren of kopen biedt het Wooncafé informatie. Gezien de stand van zaken op de huidige woning- en hypotheekmarkt, een meer dan actueel thema. “Het bewezen concept en de huidige ontwikkelingen op de woningmarkt hebben ons doen besluiten de inloop informatieavonden die bij Dé Beheermakelaar georganiseerd worden, vanaf nu open te stellen voor zowel starters en doorstromers. De vrij toegankelijke informatieavonden worden als laagdrempelig ervaren. Het op één avond in contact komen met diverse experts bespaart veel tijd en levert nuttige informatie op die op de persoonlijke situatie van toepassing is. Bij Dé Beheermakelaar Wooncafé bundelen wij de krachten met lokale woningmarkt experts, om de avond voor iedereen zo succesvol mogelijk te maken.


Dé Beheermakelaar financiële diensten is aangesloten bij Huis & Hypotheek is actief in de consumentenmarkt. Meer specifiek gaat het om consumenten die een financieel vraagstuk hebben. Hierbij is het adagium: “Advies is het product en niet het product als advies”. Er kan onderscheid worden gemaakt in 3 soorten advies.
Financieringsadvies. Dé Beheermakelaar financiële diensten is aangesloten bij Huis & Hypotheek adviseur adviseert en begeleidt zijn klanten inzake financieringsconstructies die het beste passen in de huidige situatie van de klant, waarbij zo goed mogelijk wordt voorgesorteerd op toekomstige ontwikkelingen in het leven van die klant.
Risicoadvies. De Huis & Hypotheek adviseur adviseert zijn klanten over (financiële) risico’s en bescherming hiertegen. Dit doet hij altijd passend op de persoonlijke situatie van zijn klanten. Elk advies is daarom maatwerk en daarmee uniek. Ook hierbij vindt continue monitoring plaats om te borgen dat de financiële producten naadloos aansluiten op de persoonlijke situatie van de klant.
Besparingsadvies. De Huis & Hypotheek adviseur adviseert zijn klant over besparingen (in de vaste maandelijkse lasten) die zijn klanten kunnen realiseren, zonder hierbij de persoonlijke situatie van de klant uit het oog te verliezen.


© 2019 - Dé Beheermakelaar financiële diensten
Pixel Creation webdesign Arnhem